KENNISPLATFORM VOOR LABORATORIA

NIEUWS

EDITIE 32, JUNI 2017

Da Vinci groeit uit haar jasje!

Medio augustus 2017 opent Da Vinci Laboratory Solutions de deuren van haar nieuwe hoofdkantoor aan de Sydneystraat in Rotterdam. Op deze nieuwe locatie wordt op duurzame wijze een uitgebreid applicatie- en R&D laboratorium, een speciale trainingsruimte, productie- en serviceruimte en een groot magazijn ingericht. De nieuwe locatie bevindt zich op een steenworp afstand van de Cairostraat en ligt nog steeds op het bedrijvenpark Noord-West in Rotterdam.

Willem van Raalte, directeur en oprichter: “De afgelopen jaren zijn we uit ons jasje gegroeid aan de Cairostraat. Het was echt tijd om te verhuizen, het nieuwe pand aan de Sydneystraat stelt ons in staat onze ambities, het blijvend verbeteren van onze dienstverlening naar onze klanten toe, waar te maken. De voorbereidingen voor de aanstaande verhuizing zijn in volle gang. Maar ook in deze drukke en vooral leuke tijd staan wij natuurlijk voor u klaar. We doen er alles aan om u zo min mogelijk te laten merken van de verhuizing. Tot ziens aan de Sydneystraat!”

Het nieuwe adres van het hoofdkantoor van Da Vinci Laboratory Solutions per 18 augustus 2017 is: Sydneystraat 5, 3047 BP Rotterdam. De andere contactgegevens blijven ongewijzigd.

www.davinci-ls.com

AGENDA

KOOPJESHOEK