KENNISPLATFORM VOOR LABORATORIA

AANRADERS

EDITIE 32, JUNI 2017

Next generation biobanking

 

 

 

 

 

 

 

 

De volledige compatibiliteit van de CryoFill vulautomaat met het monitoring- en alarmeringssysteem Xiltrix heeft als voordeel dat alle relevante data en alarmeringen realtime op afstand kunnen worden uitgelezen en opgeslagen. Hierbij is het mogelijk vanuit thuis in te loggen. De CryoFill functioneert als een soort van onderstation voor Xiltrix en geeft informatie zoals temperaturen, stikstofniveaus, vultijden, vulfrequentie en alarmmeldingen door. Aan de hand van trending kan voortijdig worden herkend of er iets met het vat verslechtert.

De CryoFill automatische vulunit is door de keuze tussen 4-puntsniveaumeting en drukdifferentiaal niveaumeting geschikt voor alle bestaande merken en typen biologische opslagvaten. Hiermee kunnen dus ook bestaande vaten worden opgewaardeerd. Dat kan tegen relatief lage kosten omdat alleen de elektronica hoeft te worden vervangen en niet een heel biologisch opslagvat.
Via de centrale PLC-besturing voor cryobanken kunnen ook andere meldingen via XiltriX worden verwerkt, zoals vloeibaar stikstofniveau in drukvaten, het inbedrijf zijn van drukvaten bij een wisselautomaat, zuurstofdetectie in de ruimte en het al of niet bediend zijn van noodstoppen.

 

Cryo Solutions

info@cryosolutions.nl

www.cryosolutions.nl

AGENDA

KOOPJESHOEK