KENNISPLATFORM VOOR LABORATORIA

AANRADERS

EDITIE 34, MAART 2018

Grote aantallen lablabels printen

De nieuwe BradyPrinter i7100 labelprinter is een betrouwbare, uiterst nauwkeurige labelprinter voor intensief gebruik. Hiermee kan je de bekende Brady laboratoriumlabels printen, waaronder labels voor cryo-vials, objectglazen en autoclaaf. Een krachtige interne sensor zorgt voor een printsnelheid tot 300 mm/s voor het printen van maximaal 7.000 labels per dag.

De BradyPrinter i7100 is uitgerust met een intuïtief kleurentouchscreen met opvallende pictogrammen die eenvoudig toegang geven tot de printermenu’s. Het opklapbare deksel zorgt voor een compact formaat en laat gebruikers toe om snel materialen te vervangen. De printer wordt standaard geleverd met een ingebouwde antistatische borstel voor het wegnemen van de elektrostatische lading na het printen en verwisselbare drukrollen voor een langere levensduur van de printkop. Voor nog meer veelzijdigheid en automatiseringsmogelijkheden, zijn er uitbreidingen en accessoires voor de printer verkrijgbaar, waaronder verschillende snijsystemen, rewinders, sensoren en technologieën zoals ‘peel & present’, waarmee de printer labels automatisch van de drager verwijdert.

Om aan behoeften op het gebied van workflows en informatiestromen te voldoen, kan je op elke gewenste manier verbinding maken met de BradyPrinter i7100. De printer beschikt over voldoende poorten en een optionele I/O-aansluiting zodat hij kan worden bestuurd met een PLC, voetpedaal, sensor of ander apparaat. Naast de standaard 300dpi-uitvoering is er een 600dpi-uitvoering voor een nog scherpere printkwaliteit.

 

Salm en Kipp

www.salmenkipp.nl

info@salm-en-kipp.nl