KENNISPLATFORM VOOR LABORATORIA

AANRADERS

EDITIE 34, MAART 2018

Biomolecular imaging systemen

Uvitec biedt een grote verscheidenheid aan imaging systemen voor standaard geldocumentatie, fluorescentie en chemiluminescentie van bijvoorbeeld western-blot en DNA gels. Alle moleculaire imaging systemen zijn robuust, gemaakt van roestvrij staal en chemisch resistent. Er is een brede keuze in systemen, van een manueel basissysteem voor geldocumentatie tot een volledig geautomatiseerd all-in-one multi-mode systeem dat is uit te breiden met RGB-excitatie. De recent geïntroduceerde Uvitec Alliance Q9 is zo’n high-end imaging systeem.

Een van de meest populaire geldocumentatiesystemen is de UviDoc HD6 Touch. Dit instrument is voorzien van een touchscreen en een onboard Windows operating systeem. Het is een volledig geautomatiseerd imaging platform dat beschikt over 3-megapixel resolutie en een 16-bit scientific-grade camera. Met één klik op de knop wordt een foto gemaakt, die direct wordt opslagen in het interne geheugen, het netwerk of een USB-memory drive.

Een optionele printer zorgt voor het direct afdrukken van de gemaakte foto. Voor de UviDoc HD6 zijn verschillende uitschuifbare en verwisselbare transilluminatoren beschikbaar, zoals de UviPure of de Blue Light table, die geschikt zijn voor de diverse ‘safe’ gels. De veelzijdige Uvi-1D software is licentievrij en kan gebruikt worden op meerdere computers voor verdere analyse.

 

BioSPX

www.biospx.com

info@biospx.com