KENNISPLATFORM VOOR LABORATORIA

AANRADERS

EDITIE 32, JUNI 2017

Biofarmaceutische submicron emulsies

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de nieuwste Microfluidizer LM20 worden op labschaal hoge kwaliteit emulsies gegenereerd voor bijvoorbeeld vaccin- of medicijnafgifte en polymeer nanosuspensies. Dankzij de unieke Microfluidizer technologie van Microfluidics kan vervolgens eenvoudig lineair worden opgeschaald naar productie niveau.

Het hart van een Microfluidizer is de interactiekamer met de ‘parallel path microchannel’ architectuur, waarin de deeltjes tot op nanoniveau worden verkleind door een afschuifkracht en druk die veel hoger ligt dan bij conventionele methoden. Toch blijft tijdens het gebruik van de Microfluidizer LM20 de stijging van de monstertemperatuur beperkt. Een slimme oplossing voor het behoud van consistente procesdruk zorgt ervoor dat 100% van het materiaal precies dezelfde behandeling krijgt. Dit alles resulteert in een meer uniforme deeltjesgrootte, betere productstabiliteit, langere houdbaarheid, hogere opbrengst na steriele filtratie, reproduceerbare resultaten en lagere sterilisatiekosten.

Door de compacte afmetingen past de LM20 in een zuurkast. Microfluidizers zijn verkrijgbaar voor lab-, pilot- of productieschaal.

 

Salm en Kipp

www.salmenkipp.nl

info@salm-en-kipp.nl

AGENDA

KOOPJESHOEK