KENNISPLATFORM VOOR LABORATORIA

AANRADERS

EDITIE 32, JUNI 2017

Betrouwbare histologie labels

 

 

 

 

 

 

 

 

Als objectglazen met histologische preparaten door het kleuringsproces gaan is het voor een betrouwbare identificatie cruciaal dat de codering aanwezig en leesbaar blijft. Hiervoor is een label het meest eenvoudig in gebruik en het makkelijkst te lezen. Deze moet dan wel bestand zijn tegen de chemicaliën die worden gebruikt tijdens het histologische kleuringsproces.
De B488 labels van Brady beschikken daartoe over een lijmlaag die resistent is tegen de oplosmiddelen die in de kleuring worden gebruikt.

Labels kunnen dus voor de kleuring al worden aangebracht. Daarnaast garandeert bedrukking volgens het thermisch transfer principe dat ook de tekst goed leesbaar blijft voor zowel het menselijk oog als voor een barcode scanner. Al wordt het formaat van de labels beperkt door de beschikbare ruimte op het objectglas, toch kan er veel informatie worden aangebracht in de vorm van tekstregels in verschillende groottes, 2D-codes, barcodes en logo’s. De B488 labels voor objectglazen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en voor vrijwel alle typen Brady printers.

Ook voor printer modellen die niet meer leverbaar zijn. Je kunt bij Salm en Kipp testlabels opvragen.

 

Salm en Kipp

www.salmenkipp.nl

info@salm-en-kipp.nl

AGENDA

KOOPJESHOEK