KENNISPLATFORM VOOR LABORATORIA

Agenda

 

LabAutomation 2017

 

‘Trends in systems, software en services’

Dinsdag 28 maart 2017 - 1931 Congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch

Op 28 maart 2017 vindt de volgende editie van LabAutomation plaats bij 1931 Congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch.

De toenemende technische mogelijkheden van automatisering, robotisering en de software bieden kansen voor laboratoria om efficiënter te werken en de kwaliteit te vergroten. LabAutomation geeft de gelegenheid om in één dag goed en volledig geïnformeerd te worden over automatiserings-, robotiserings- en softwareoplossingen binnen de laboratoria.

Nieuwe gebruikers uit diverse labsectoren en vooraanstaande leveranciers wisselen hun visies en ervaringen uit met de aanwezigen. De nieuwste innovatieve technologieën en trends komen aan de hand van applicatiegerichte praktijkvoorbeelden aan bod tijdens het conferentieprogramma. De onderwerpen die terugkomen tijdens het programma zijn: het keuzeproces en aanschaf, de implementatie, de koppeling met andere systemen, het optimaliseren voor het werkproces, sampleopslag, systeemintegratie, interfacing met Next Gen Sequencing, LIMS, ELN, de dataverwerking en toekomstige mogelijkheden.

LabAutomation is dé plek om kennis en ervaringen uit te wisselen met gespecialiseerde leveranciers en met geautomatiseerde labs die voorop lopen.

LabAutomation wordt georganiseerd door de branche Laboratorium Technologie van FHI, federatie van technologiebranches in samenwerking met vooraanstaande leveranciers van laboratorium producten. De deelnemende bedrijven kunt u bezoeken op de marktplaats om kennis te vergaren en te netwerken.

 

Aanmelden

Klik hier om u voor een bezoek aan te melden.

 

Informatie

Voor meer informatie over LabAutomation zie www.fhi-labautomation.nl

 

Noteer ook alvast in je agenda

• 16 & 17 maart 2017: Laborama in Brussel

 

AGENDA

KOOPJESHOEK

WILT U ADVERTEREN?

KOOPJESHOEK

ABONNEMENT